Változik a nyilatkozatok kiadási rendje

2019. április 1-jétől az elkészült kéményseprő-ipari nyilatkozatokat csak a szolgáltatás ellenértékét tartalmazó számla teljesítését követően adja ki a FŐKÉTÜSZ Kft. A nyilatkozat (beleértve a tervfelülvizsgálati nyilatkozatokat is) elkészítésének napjával Társaságunk kiállítja a kapcsolódó számlát a megrendelő nevére. A nyilatkozatok elkészültéről – a korábbi évekhez hasonlóan a megrendelő igénye szerint – a FŐKÉTÜSZ Kft. elektronikus értesítést […]

2019. április 1-jétől az elkészült kéményseprő-ipari nyilatkozatokat csak a szolgáltatás ellenértékét tartalmazó számla teljesítését követően adja ki a FŐKÉTÜSZ Kft.

A nyilatkozat (beleértve a tervfelülvizsgálati nyilatkozatokat is) elkészítésének napjával Társaságunk kiállítja a kapcsolódó számlát a megrendelő nevére. A nyilatkozatok elkészültéről – a korábbi évekhez hasonlóan a megrendelő igénye szerint – a FŐKÉTÜSZ Kft. elektronikus értesítést küld. A számla kiegyenlítése történhet a Társaság ügyfélszolgálatán található pénztárban (1145 Budapest, Szugló u. 9-15.) készpénzzel vagy bankkártyával, továbbá a megküldött számlalevél alapján átutalással vagy csekkel. Mindez azt jelenti, hogy a nyilatkozat díjának átvétel utáni kifizetésére nincs lehetőség. A korábbi években használt „Jognyilatkozat” nyomtatvány kivezetésre kerül.