Közlemények

Ügyeleti ügyintézés az ünnepek alatt

Társaságunk Műszeres Szolgáltatási Osztály a két ünnep között ügyeleti rendben működik, míg ügyfélszolgálatunk a jogszabályi előírásoknak megfelelően üzemel.

Közeleg a tél – Indul a fűtési szezon

Az év közbeni jogszabályváltozások miatt 110.000 fővárosi gáztüzelésű kémény ellenőrzésére nem kerül sor idén. A gázkémények ellenőrzése kiemelten fontos a szén-monoxid mérgezések megelőzése érdekében.

Nyáron is halálos veszélyt jelent a szén-monoxid

Nyáron is fennáll a szén-monoxid mérgezés kockázata. Az óvintézkedések elmulasztása a legutóbbi, két emberéletet követelő szén-monoxid mérgezéshez hasonló tragédiához vezethet.

A FŐKÉTÜSZ marad a fővárosi kéményseprő-ipari szolgáltató

A Fővárosi Közgyűlés 2016. január 27-i döntése értelmében továbbra is a FŐKÉTÜSZ Kft. látja el a kéményseprő-ipari közszolgáltatást Budapesten. A Társaság a jövőben is biztosítja a budapesti ügyfelek számára jelenleg is elérhető kényelmi szolgáltatásokat.

2016-tól CO-riasztók értékesítésével bővül az életvédelmi szolgáltatások köre

Továbbra is magas a sikeres kéményellenőrzések aránya a fővárosban. A gyilkos gáz okozta mérgezéses balesetek elkerülése érdekében a FŐKÉTÜSZ 2016-től megkezdi világszínvonalú szén-monoxid riasztók értékesítését.

2015. július 1-jétől változik a félfogadási idő

A nyilatkozatokkal kapcsolatos ügyintézés segítése érdekében meghosszabbítottuk Műszeres Szolgáltatási Osztályunk hétfői félfogadási idejét, és azt összehangoltuk Ügyfélszolgálati Iroda félfogadási idejével.

Jelentősen nőtt a fővárosi kéményellenőrzések hatékonysága

A fűtési szezon előtt sajtótájékoztatón ismertette a FŐKÉTÜSZ Kft. a 2014-es tapasztalatokat, illetve a biztonságos kéményhasználattal kapcsolatos legfontosabb teendőket.

Tolvajt fogtak a kéményseprők

A FŐKÉTÜSZ Kft. kéményseprőpárosa éberségének és bátorságának köszönhetően a rendőrség 2014. június 11-én elfogta azt a fiatalembert, aki betört a IV. kerület Vetés utca egyik ingatlanába.

53.000 fővárosi lakásba nem engedték be a kéményseprőt

2013. október 15. Mintegy felére csökkent azon fővárosi lakások száma, ahová nem tudott bejutni a kéményseprő, azonban még így is 53.000 budapesti ingatlanban nem tudták kollégáink elvégezni az éves ellenőrzést.

Önkéntes munka a Föld Napján

A Föld Napja alkalmából a FŐKÉTÜSZ dolgozói és családjaik is nagyszámban képviseltetik magukat az április 20-i, a BVK Holding Zrt. és a Főkert Zrt. által szervezett rendezvényen a Városligetben. Minden önkéntes szeretettel várnak a szervezők.